Σεμινάριο – Νοέμβριος 2016

Σεμινάριο Kurland Spa - Νοέμβριος 2016

Σεμινάριο – Νοέμβριος 2016

Τα Kurland Spa αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες τους

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η σεμιναριακή εκπαίδευση του συνόλου του προσωπικού των Kurland Spa. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης των γνώσεων και των ικανοτήτων, πάνω σε όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Έγινε, δε, υπό την καθοδήγηση της κυρίας Edyta Pochopien, απεσταλμένης ειδικής θεραπεύτριας από τα Kurland Γερμανίας.

Στην αναζήτηση παροχής υπηρεσιών βασισμένων στην πλέον επικαιροποιημένη γνώση και τεχνικές.

Η αναβάθμιση των υπηρεσιών των Kurland Spa, είναι βασικό τους χαρακτηριστικό και η εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού σταθερή προτεραιότητα. Οι πλούσιες γνώσεις που αντλήθηκαν από το σεμινάριο πλαισιώθηκαν κι από αρκετές ώρες εξάσκησης των τεχνικών μασάζ, για την καλύτερη κι ορθότερη εφαρμογή τους. Αν και το σεμινάριο καταπιάστηκε με το σύνολο των προσφερόμενων υπηρεσιών ιδιαίτερη μνεία δόθηκε στο Pantai Luar, μια αρχαία τεχνική μασάζ προερχόμενη από τα βάθη της Ανατολής.

Σεμινάριο Kurland Spa (2) - Νοέμβριος 2016

Όταν οι αρχαίες παραδόσεις της μακρινής Ασίας, συναντούν τις σύγχρονες ανάγκες μιας αγχώδους καθημερινότητας …

Pantai Luar : Το όνομα του σημαίνει «Νέες Ακτές» και κάνει Ψυχή & Σώμα να ταξιδεύουν, με την βαθιά χαλάρωση και την αίσθηση ζεστασιάς που προσφέρει. Το Pantai Luar είναι ένα ξεχωριστό είδος μασάζ, στο οποίο χρησιμοποιούνται ειδικά, λινά πουγκιά γεμισμένα με φρούτα κι βότανα με πλούσιο άρωμα. Τα πουγκιά ζεσταίνονται σε φυτικά έλαια στους 140 ̊ και διαπερνάνε όλο σας το σώμα. Συμβάλλουν στην ενεργοποίηση φυσικών μηχανισμών ίασης του σώματος κι έτσι στη θεραπεία του οργανισμού από την φθορά της καθημερινής ρουτίνας, αφήνοντας το σώμα ευχάριστα ήρεμο.

Σεμινάριο Kurland Spa (3) - Νοέμβριος 2016

Τέτοιες ενέργειες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας των Kurland Spa και στοχεύουν, στην βέλτιστη προσφορά υπηρεσιών υψηλής αισθητικής περιποίησης και ολιστικής ευεξίας.

Related posts

day spa-therapeia proswpou-sokolatotherapeia 1-450x235-blog

Σοκολατοθεραπεία (2)

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | Σοκολατοθεραπεία (2): Χρήσιμες πληροφορίες αλλά και απαντήσεις σε "ψέμματα" και αλήθειες με επίκεντρο τον "γλυκό πειρασμό" !

Περισσότερα
Η φιλοσοφία «SPA» στην Αρχαία Ελλάδα!

Η φιλοσοφία «SPA» στην Αρχαία Ελλάδα!

Η δημιουργία χώρων ‘spa’ είναι αποτέλεσμα της επιτακτικής ανάγκης για χαλάρωση αλλά και προληπτική θεραπεία, λόγω του μοντέρνου, γεμάτου άγχος και απαιτήσεις τρόπου ζωής. Η υδροθεραπεία όμως έχει τις ρίζες της βαθειά πίσω στην Αρχαία Ελλάδα. Οι ευεργετικές ιδιότητες, λοιπόν,...

Περισσότερα
    Ειδικές Προσφορές για  Ζευγάρια.   Ενημερωθείτε ΕΔΩ                                Γιορτάζουμε την Γυναίκα με ... Τιμές ! Ενημερωθείτε ΕΔΩ             Ειδικές Προσφορές για  Ζευγάρια.   Ενημερωθείτε ΕΔΩ                                 Γιορτάζουμε την Γυναίκα με ... Τιμές ! Ενημερωθείτε ΕΔΩ             Ειδικές Προσφορές για  Ζευγάρια.   Ενημερωθείτε ΕΔΩ                                 Γιορτάζουμε την Γυναίκα με ... Τιμές ! Ενημερωθείτε ΕΔΩ    

Send this to a friend

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Σεμινάριο - Νοέμβριος 2016
Σύνδεσμος: https://www.kurlandspa.gr/blog/seminario-noemvrios-2016/