Γιατί Kurland spa

Καλώς ήλθατε!

Στην αρχαία σουμεριακή μυθολογία, Kurland σήμαινε «χώρα». Ταυτόχρονα σήμαινε και «ενέργεια» με τη μορφή του πρώτου δράκου που εμφανίστηκε ποτέ στη γη.
Σήμερα, στα Kurland Spa σας προσφέρεται η ενέργεια που χρειάζεστε για να ενισχύσετε τις άμυνές σας και να κατακτήσετε την πολυπόθητη σωματική και πνευματική ανάταση.

Τα Kurland Spa στην Αθήνα, δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν oλιστικές υπηρεσίες Wellness και περιποίησης για το σώμα και το πρόσωπο.
Σε ένα μοναδικό περιβάλλον, η υποβλητική ατμόσφαιρα από τα αρωματικά κεριά συναντά την χαλαρωτική μουσική και τη διακόσμηση με στοιχεία Άπω Ανατολής.

Ο οργανισμός αποφορτίζεται, αποτοξινώνεται και το πνεύμα χαλαρώνει από την κούραση της ημέρας που πέρασε ή των υποχρεώσεων που ακολουθούν.

Υπηρεσίες

Τα Kurland Spa στο Χαλάνδρι, προσφέρουν ευρεία γκάμα υπηρεσιών όπως Θεραπείες Προσώπου, Θεραπείες Σώματος, Μασάζ, Περιποίηση Άκρων, κ.α. Επίσης προσφέρουν ειδικά σχεδιασμένα προγράμματαSpa, ατομικά ήγια ζευγάρια.
Οι θεραπευτές των Kurland Spa θα ακούσουν τις ανάγκες σας και στη συνέχεια θα σας προτείνουν εξατομικευμένες προτάσεις για Πακέτα Προσφορών σε προσιτές τιμές ή για δώρα σε αγαπημένα σας πρόσωπα.
Επίσης θα σας δώσουν π
ροτάσεις για θεραπείες που θα βοηθήσουν να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Επικοινωνήστε σήμερα με τα Kurland Spa για να κλείσετε το ραντεβού σας στους ασφαλείς, καθαρούς και προσεγμένους χώρους.Επισκεφτείτε τις σελίδες μας όπου μπορείτε άμεσα, γρήγορα και εύκολα, να αγοράσετε Δωροεπιταγές για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!