Μ.Ο.Υ.

Μέθεξη Ομορφιάς & Υγείας

ΜΕΘΕΞΗ ΟΜΟΡΦΙΑΣ & ΥΓΕΙΑΣ - Μ.Ο.Υ.

Η καθημερινότητα «τρέχει», οι υποχρεώσεις πολλές, γεμάτες άγχος, πίεση, εντάσεις, αδιάκοπο κυνηγητό του χρόνου, βοή.

Όλα αυτά συνθέτουν ένα ασφυκτικό περιβάλλον στο οποίο πρέπει να λειτουργήσετε. Εσείς όμως, που είστε σε όλο αυτό; Που είναι η δική σας ανάγκη για κάποιες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας;

Το σώμα σας διαμαρτύρεται, αλλά εσείς δεν έχετε χρόνο να το ακούσετε.
Το ακούμε όμως εμείς για σας και σας προσφέρουμε την πρωτοποριακή μας υπηρεσία που ονομάσαμε «Η Μέρα Μ.Ο.Υ.».

Μια ημέρα αποκλειστικά αφιερωμένη στον εαυτό σας και στις ανάγκες του, τις οποίες καλύπτουμε μέσα από ένα μοναδικό πακέτο υπηρεσιών των Kurland Spa, που σας προσφέρουμε!

Toggle side notice

ΣΑΣ
ΦΡΟΝΤΙ – ΖΟΥΜΕ

με
Ιδιαίτερα Μέτρα

Προφύλαξης και Προστασίας

 

Ενημερωθείτε ΕΔΩ

  Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.   
Send this to a friend
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Γυναίκα - Μ.Ο.Υ.
Σύνδεσμος: https://www.kurlandspa.gr/spa/ypiresies-eidikes/methexi-omorfias-ygeias/gynaika/