ΜΑΣΑΖ

Στην αιγυπτιακή Σαχάρα, το 2500 π.Χ. ανακαλύφθηκαν τοιχογραφίες που απεικόνιζαν άνδρες να επιδίδονται σε μαλάξεις στα χέρια και στα πόδια τους. Διαδικασία που σύμφωνα με τους ειδικούς αναφέρεται στο μασάζ.

Ο ίδιος ο Ιπποκράτης έγραφε τον 5ο αιώνα ότι ο γιατρός το πρώτο που οφείλει να γνωρίζει είναι το τρίψιμο.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής δοκιμάζει τα όρια της σωματικής και ψυχικής αντοχής.

Το μασάζ έχει αναδειχθεί σαν μια μοναδική θεραπευτική διαδικασία. Όχι μόνο για το σώμα – που τόσο καταπονείται -, αλλά και για την ίδια την ψυχή.

Στα Kurland Spa έχουμε αντιληφθεί την αναγκαιότητα αυτή.

Σας προσφέρουμε μοναδικές Υπηρεσίες Μασάζ, που θα σας αναζωογονήσουν και θα σας προσφέρουν υπέροχα συναισθήματα Ξεκούρασης και Ευεξίας!

Ειδικές Υπηρεσίες για Ζευγάρια  –  Ενημερωθείτε  ΕΔΩ

Toggle side notice

ΣΑΣ
ΦΡΟΝΤΙ – ΖΟΥΜΕ

με
Ιδιαίτερα Μέτρα

Προφύλαξης και Προστασίας

 

Ενημερωθείτε ΕΔΩ

  Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.   
Send this to a friend
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Wrap It Up
Σύνδεσμος: https://www.kurlandspa.gr/spa/ypiresies-genikes/massage/wrap-it-up/