Πέρα από μια απλή Συνεδρία

Πέρα από μια απλή Συνεδρία

Η αξία της επίσκεψης στο Kurland Spa

Τους τελευταίους μήνες η πίεση που βιώνουμε όλοι μας καθιστά επιτακτική ανάγκη την εύρεση επιπλέον τρόπων ανανέωσης και βελτίωσης. Τόσο της φυσικής μας κατάστασης, όσο και της ψυχικής μας υγείας.
Σήμερα περισσότερο από ποτέ αναζητούμε όλοι διέξοδο από τη δύσκολη και αγχωτική καθημερινότητα. Αυτή την “φυγή”, η οποία θα μας βοηθήσει να ανασυνταχθούμε και να συνεχίσουμε τη ζωή μας. Με περισσότερη δύναμη, καλύτερη διάθεση και αυτοπεποίθηση.
Η επίσκεψη σε ένα spa φαντάζει ως μια ιδανική λύση για να επιτύχουμε όλα τα παραπάνω.

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας!

Έτσι, είναι πλέον η ώρα να αφιερώσουμε λίγο από το χρόνο μας και να επισκεφθούμε ένα spa για να απολαύσουμε ένα χαλαρωτικό μασάζ ή κάποια από τις ειδικές υπηρεσίες περιποίησης σώματος που αυτά προσφέρουν. Ειδικότερα, η επίσκεψη στο Kurland Spa, στους μοναδικής αισθητικής και λειτουργικότητας χώρους του και οι εναλλακτικές θεραπείες που προσφέρουν οι εξειδικευμένοι spa therapists, θα χαλαρώσουν το σώμα, θα γαληνέψουν την ψυχή και θα ανανεώσουν τον οργανισμό μας από κάθε άποψη.

Ένα χαλαρωτικό μασάζ ή μια θεραπεία σώματος μπορεί να μας ανακουφίσει από το άγχος, να απομακρύνει τις τοξίνες, να χαλαρώσει τους «σφιγμένους» από την ένταση μυς, να ανακουφίσει τους πόνους στις αρθρώσεις και γενικά, να τονώσει τον οργανισμό μας όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά.

Κι όλα αυτά, σε έναν μοναδικά ατμοσφαιρικά χώρο, λειτουργικό και πολυτελή, όπου η ηρεμία και η γαλήνη επικρατούν, ενώ παράλληλα υπάρχει πλήρης απομόνωση από κάθε είδους εξωτερικό θόρυβο, ώστε όλες οι αισθήσεις μας να βιώσουν μια μοναδικά εμπειρία αναζωγόνησης, σε έναν απόλυτα ασφαλή υγειονομικά χώρο.

Επιτακτική ανάγκη, όχι πολυτέλεια!

Μια ακόμα πολύ σημαντική παράμετρος της εμπειρίας ενός spa και ειδικότερα του Kurland Spa, είναι το γεγονός ότι είναι απόλυτα προσιτό οικονομικά και αποτελεί μια απόλαυση που όλοι μπορούν να βιώσουν, ώστε να ανανεώσουν τόσο το σώμα, όσο και την ψυχή τους.

Σήμερα, υπό αυτές τις τόσο περιοριστικές και ασφυκτικές συνθήκες της ζωής μας, η επίσκεψη σε ένα spa δεν αποτελεί πολυτέλεια, αλλά επιτακτική ανάγκη υγιούς ανάπτυξης των ψυχοσωματικών μας λειτουργιών.

Γιατί μόνο εάν αυτές λειτουργούν σωστά θα είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής, η οποία θα ενισχύσει τη δημιουργικότητά μας, σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας.

Kurland Spa
Λεωφ. Κηφισίας  348
152 33 Χαλάνδρι,
Κτίριο «Bergmann Kord»
(Έναντι Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ»)

Για ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ παρακαλούμε καλέστε μας στο (+30) 210 – 68 01 301

Related posts