Κατσικίσιο Γάλα

kaiserbad

Κατσικίσιο Γάλα

Οι εξαιρετικές ιδιότητες του γάλακτος – Κατσικίσιο Γάλα
Από την αρχαιότητα οι γυναίκες θεωρούσαν το κατσικίσιο γάλα ελιξήριο νεότητας και ομορφιάς, καθώς συμβάλλει στη μείωση των ρυτίδων και απομακρύνει τη θαμπή ή ξηρή όψη του δέρματος.

Στην εποχή μας χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο στην κοσμετολογία καθότι τόσο οι βιταμίνες που περιλαμβάνει όσο και τα πλούσια στοιχεία (κάλιο, ασβέστιο) καθιστούν τη σύνθεσή του πολύτιμη για την παραγωγή καλλυντικών.

Το κατσικίσιο γάλα :

Συμβάλει στην κατασκευή γερού σκελετού
Ενισχύει του ιστούς
Δυναμώνει το μυϊκό σύστημα
Είναι πλούσιο σε ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο και μαγγάνιο
Μεταβολίζει καλύτερα τα μεταλλικά στοιχεία (ασβέστιο, σίδηρος κ.λπ.)
Θωρακίζει ενάντια στην οστεοπόρωση
Συγκεντρώνει υψηλές ποσότητες βιταμινών A, B2, C, D
Προφυλάσσει από την αρτηριοσκλήρυνση

Κατά την ελληνική μυθολογία, η κατσίκα Αμάλθεια ανέθρεψε το Δία και τον Ηρακλή με το γάλα της ενώ ο Διόνυσος το έπινε στη νιότη του σε τεράστιες ποσότητες.

Στα Kurland Spa χρησιμοποιείται, λόγω των θεραπευτικών του ιδιοτήτων, στο λουτρό πολυτελείας Kaiserbad.

Related posts

day spa-therapeia proswpou-sokolatotherapeia 1-450x235-blog

Σοκολατοθεραπεία (2)

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | Σοκολατοθεραπεία (2): Χρήσιμες πληροφορίες αλλά και απαντήσεις σε "ψέμματα" και αλήθειες με επίκεντρο τον "γλυκό πειρασμό" !

Περισσότερα
Η φιλοσοφία «SPA» στην Αρχαία Ελλάδα!

Η φιλοσοφία «SPA» στην Αρχαία Ελλάδα!

Η δημιουργία χώρων ‘spa’ είναι αποτέλεσμα της επιτακτικής ανάγκης για χαλάρωση αλλά και προληπτική θεραπεία, λόγω του μοντέρνου, γεμάτου άγχος και απαιτήσεις τρόπου ζωής. Η υδροθεραπεία όμως έχει τις ρίζες της βαθειά πίσω στην Αρχαία Ελλάδα. Οι ευεργετικές ιδιότητες, λοιπόν,...

Περισσότερα
    Ειδικές Προσφορές για  Ζευγάρια.   Ενημερωθείτε ΕΔΩ                                Γιορτάζουμε την Γυναίκα με ... Τιμές ! Ενημερωθείτε ΕΔΩ             Ειδικές Προσφορές για  Ζευγάρια.   Ενημερωθείτε ΕΔΩ                                 Γιορτάζουμε την Γυναίκα με ... Τιμές ! Ενημερωθείτε ΕΔΩ             Ειδικές Προσφορές για  Ζευγάρια.   Ενημερωθείτε ΕΔΩ                                 Γιορτάζουμε την Γυναίκα με ... Τιμές ! Ενημερωθείτε ΕΔΩ    

Send this to a friend

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Κατσικίσιο Γάλα
Σύνδεσμος: https://www.kurlandspa.gr/blog/katsikisio-gala/