Ευεξία Ψυχής και Σώματος

Ευεξία Ψυχής και Σώματος

Τo Kurland Spa σύμμαχος Σωματικής και Ψυχικής Ευεξίας

Η πολυπόθητη για τον άνθρωπο ευεξία δεν αφορά μόνο ζητήματα σωματικής άσκησης, υγιεινής διατροφής και διαχείρισης βάρους.
Είναι κάτι πολύ πιο σύνθετο. Περιλαμβάνει, επιπλέον, την πνευματική και ψυχική ευημερία, η οποία είναι η βάση για όλα τα παραπάνω.

Κι αυτό διότι εάν η ψυχική μας υγεία βάλλεται, πολύ δύσκολα θα βρούμε την δύναμη να φροντίσουμε και την σωματική. Στον άνθρωπο το μυαλό κινεί τα πάντα!

Το καθημερινό περπάτημα ή τρέξιμο και η σωστή διατροφή είναι πολύ σημαντικοί σύμμαχοι στην προσπάθεια να είμαστε σωματικά και ψυχικά υγιείς. Δεν είναι, όμως, αρκετά.
Χρειάζονται επιπλέον προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση. Μία από αυτές θα μπορούσε να είναι η επίσκεψη σε ένα spa.
Σε ένα χώρο ήρεμο και γαλήνιο, απομονωμένο από κάθε είδους εξωτερικό θόρυβο της καθημερινότητας, όπου απολαμβάνοντας την εμπειρία ενός θεραπευτικού μασάζ ή άλλων θεραπειών περιποίησης σώματος, ανασυντάσσεται όχι μόνο το σώμα, αλλά και η ψυχή.

Πολλές οι διαστάσεις της ψυχικής υγείας

Η ψυχική υγεία έχει πολλαπλές διαστάσεις, όπως την πνευματική, την συναισθηματική, την κοινωνική, την επαγγελματική, την οικονομική, ακόμα και την περιβαλλοντική. Εύκολα λοιπόν καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική είναι για τον άνθρωπο και ότι πρέπει να την φροντίζουμε παράλληλα με την σωματική υγεία μας.

Η επίσκεψη σε ένα spa μπορεί να χαρίσει μια τέτοια εμπειρία, που να «θρέφει» τόσο το σώμα, όσο και την ψυχή. Eιδικότερα, στους μοναδικά ατμοσφαιρικούς χώρους του Kurland Spa, όπου η μαγεία της Ανατολής ζωντανεύει σαν από παραμύθι, οι ειδικοί αναλαμβάνουν να απογειώσουν τις αισθήσεις του επισκέπτη και να προσφέρουν τις ξεχωριστές τους υπηρεσίες με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Υπηρεσίες που θα του προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση ευεξίας και αυτοπεποίθησης.

Όταν ο χρόνος σταματά, σώμα και ψυχή ανασυντάσσονται

Στις εγκαταστάσεις του Kurland Spa, ο χρόνος σταματά και επιτρέπει στον επισκέπτη να αποφορτιστεί από τη συσσωρευμένη ένταση και κούραση και να επιτύχει τη σωματική και ψυχική του αναζωογόνηση.

Μεταξύ των υπηρεσιών που μπορεί να απολαύσει στο Kurland Spa είναι θεραπείες προσώπου και σώματος, μασάζ, ατομικό spa και γενικά μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών αναζωογόνησης του σώματος, που παράλληλα προσφέρουν συναισθηματική ευεξία και αυτοπεποίθηση. Κι όλα αυτά σε ένα περιβάλλον πολυτελές, λειτουργικό και απόλυτα ασφαλές υγειονομικά.

Kurland Spa
Λεωφ. Κηφισίας  348
152 33 Χαλάνδρι,
Κτίριο «Bergmann Kord»
(Έναντι Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ»)

Για ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ παρακαλούμε καλέστε μας στο (+30) 210 – 68 01 301

Related posts