Στα Kurland Spa… «συν γυναιξί και τέκνοις» !

Στα Kurland Spa… «συν γυναιξί και τέκνοις» !
Τα … 10 μέλη μιας καταπληκτικής παρέας,  αποφάσισαν να περάσουν, όλοι μαζί,  «Πρωτοχρονιάτικες» στιγμέςχαλάρωσης και ευεξίας!
Πού αλλού; Στα ‘Kurland Spa’ !
Λίγες μόνο ημέρες πριν την άφιξη του 2017, τέσσερα  ζευγάρια με ένα φίλο τους και, την ατραξιόν της παρέας, το μικρότερο μέλος της, επισκέφθηκαν τα ‘Kurland Spa’, στο Χαλάνδρι.
Σε έναν απολύτως privé χώρο, απήλαυσαν, για 4 ολόκληρες ώρες, μοναδικές υπηρεσίεςεξαιρετική περιποίηση & λαχταριστά κεράσματα!
Οι υπηρεσίες προσώπου & σώματος που επέλεξαν, ήταν οι εξής :
Οι αρμόδιοι των ‘Kurland Spa’, είχαν, βεβαίως, φροντίσει να παρέχουν τα απαραίτητα, για την περίσταση, «παρελκόμενα». Το σκηνικό συμπλήρωναν ιδανικά η σαμπάνια, τα γλυκά, τα φρούτα και το ζεστό τσάι με κανέλα, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την άκρως εορταστική ατμόσφαιρα, στο ‘πνεύμα’ των ημερών!
Το πιο… «απαιτητικό» όμως μέλος της παρέας «έκλεψε» τις εντυπώσεις!
Το χαριτωμένο αγοράκι, έδειξε να απολαμβάνει το υπέροχο περιβάλλον των ‘Kurland Spa’, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο… Την γαλήνια παράδοσή του στα «χέρια» του Μορφέα!
Κατά την αποχώρησή τους, οι «επισκέπτες» μας παρέλαβαν από το Επιστημονικό Προσωπικό του χώρου, αναμνηστικά πουγκιά με βότανα, τα οποία χρησιμοποιούνται στις διάφορες θεραπείες.
Τι καταπληκτικός τρόπος αποχαιρετισμού του παλιού και καλωσορίσματος του Νέου Χρόνου
Και του Χρόνου με Υγεία και πάντα Οικογενειακή, Φιλική θαλπωρή !

Related posts