Έλαια – Λάδι Αμυγδάλου

Έλαια - Λάδι Αμυγδάλου

Οι εξαιρετικές ιδιότητες των ελαίων –Αμυγδαλέλαιο

Το αμυγδαλέλαιο συναντάται στη μυθολογία στην αγάπη του Δημοφώντα και της Φυλλίδας, την κόρη του βασιλιά της Θράκης.

Η Φυλλίς πέθανε από τη θλίψη επειδή ο Δημοφώντας, τον οποίο θα παντρευόταν, δεν έφθασε εγκαίρως για το γάμο τους. Μετά το θάνατό της μετατράπηκε σε αμυγδαλιά η οποία άνθισε όταν τελικά ο Δημοφώντας επέστρεψε και αγκάλιασε τον κορμό της.
Το αμυγδαλέλαιο :
  • Είναι εξαιρετικό μαλακτικό για τα μαλλιά
  • Περιέχει βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6 & Ε
  • Θρέφει την ευαίσθητη επιδερμίδα
  • Βοηθά στην εξαφάνιση των μαύρων κύκλων
  • Έχει αντιγηραντικές ιδιότητες
  • Αφαιρεί εύκολα το μακιγιάζ των ματιών
  • Χρησιμοποιείται στα σκασμένα χείλη
  • Είναι φυσικό αντιηλιακό
  • Μειώνει τους ερεθισμούς της κεφαλής
  • Δυναμώνει τα νύχια
Είναι σύμβολο της γυναικείας ομορφιάς για τους Kινέζους, σύμβολο υπόσχεσης στον εβραϊκό πολιτισμό, αλλά και σύμβολο της άνοιξης, της υπομονής και της ελπίδας κατά την Ελληνική μυθολογία.
Στα Kurland Spa το αμυγδαλέλαιο χρησιμοποιείται, βάσει των ευεργετικών ιδιοτήτων του, στα μασάζ προσώπου και σώματος, στις θεραπείες ενυδάτωσης, μάσκες σώματος όπως επίσης και μετά την αποτρίχωση ως επάλειψη που χαρίζει αναζωογόνηση στην επιδερμίδα.

Related posts

Toggle side notice

ΣΑΣ
ΦΡΟΝΤΙ – ΖΟΥΜΕ

με
Ιδιαίτερα Μέτρα

Προφύλαξης και Προστασίας

 

Ενημερωθείτε ΕΔΩ

  Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.   
Send this to a friend
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Έλαια - Λάδι Αμυγδάλου
Σύνδεσμος: https://www.kurlandspa.gr/blog-day-spa-elaia-ladi-amygdalou/