Στα Kurland Spa… «συν γυναιξί και τέκνοις» !

Στα Kurland Spa… «συν γυναιξί και τέκνοις» !

Στα Kurland Spa… «συν γυναιξί και τέκνοις» !

Τα … 10 μέλη μιας καταπληκτικής παρέας,  αποφάσισαν να περάσουν, όλοι μαζί,  «Πρωτοχρονιάτικες» στιγμέςχαλάρωσης και ευεξίας!
Πού αλλού; Στα ‘Kurland Spa’ !
Λίγες μόνο ημέρες πριν την άφιξη του 2017, τέσσερα  ζευγάρια με ένα φίλο τους και, την ατραξιόν της παρέας, το μικρότερο μέλος της, επισκέφθηκαν τα ‘Kurland Spa’, στο Χαλάνδρι.
Σε έναν απολύτως privé χώρο, απήλαυσαν, για 4 ολόκληρες ώρες, μοναδικές υπηρεσίεςεξαιρετική περιποίηση & λαχταριστά κεράσματα!
Οι υπηρεσίες προσώπου & σώματος που επέλεξαν, ήταν οι εξής :
Οι αρμόδιοι των ‘Kurland Spa’, είχαν, βεβαίως, φροντίσει να παρέχουν τα απαραίτητα, για την περίσταση, «παρελκόμενα». Το σκηνικό συμπλήρωναν ιδανικά η σαμπάνια, τα γλυκά, τα φρούτα και το ζεστό τσάι με κανέλα, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την άκρως εορταστική ατμόσφαιρα, στο ‘πνεύμα’ των ημερών!
Το πιο… «απαιτητικό» όμως μέλος της παρέας «έκλεψε» τις εντυπώσεις!
Το χαριτωμένο αγοράκι, έδειξε να απολαμβάνει το υπέροχο περιβάλλον των ‘Kurland Spa’, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο… Την γαλήνια παράδοσή του στα «χέρια» του Μορφέα!
Κατά την αποχώρησή τους, οι «επισκέπτες» μας παρέλαβαν από το Επιστημονικό Προσωπικό του χώρου, αναμνηστικά πουγκιά με βότανα, τα οποία χρησιμοποιούνται στις διάφορες θεραπείες.
Τι καταπληκτικός τρόπος αποχαιρετισμού του παλιού και καλωσορίσματος του Νέου Χρόνου
Και του Χρόνου με Υγεία και πάντα Οικογενειακή, Φιλική θαλπωρή !

Related posts

day spa-therapeia proswpou-sokolatotherapeia 1-450x235-blog

Σοκολατοθεραπεία (2)

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | Σοκολατοθεραπεία (2): Χρήσιμες πληροφορίες αλλά και απαντήσεις σε "ψέμματα" και αλήθειες με επίκεντρο τον "γλυκό πειρασμό" !

Περισσότερα
Η φιλοσοφία «SPA» στην Αρχαία Ελλάδα!

Η φιλοσοφία «SPA» στην Αρχαία Ελλάδα!

Η δημιουργία χώρων ‘spa’ είναι αποτέλεσμα της επιτακτικής ανάγκης για χαλάρωση αλλά και προληπτική θεραπεία, λόγω του μοντέρνου, γεμάτου άγχος και απαιτήσεις τρόπου ζωής. Η υδροθεραπεία όμως έχει τις ρίζες της βαθειά πίσω στην Αρχαία Ελλάδα. Οι ευεργετικές ιδιότητες, λοιπόν,...

Περισσότερα
    Ειδικές Προσφορές για  Ζευγάρια.   Ενημερωθείτε ΕΔΩ                                Γιορτάζουμε την Γυναίκα με ... Τιμές ! Ενημερωθείτε ΕΔΩ             Ειδικές Προσφορές για  Ζευγάρια.   Ενημερωθείτε ΕΔΩ                                 Γιορτάζουμε την Γυναίκα με ... Τιμές ! Ενημερωθείτε ΕΔΩ             Ειδικές Προσφορές για  Ζευγάρια.   Ενημερωθείτε ΕΔΩ                                 Γιορτάζουμε την Γυναίκα με ... Τιμές ! Ενημερωθείτε ΕΔΩ    

Send this to a friend

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Στα Kurland Spa… «συν γυναιξί και τέκνοις» !
Σύνδεσμος: https://www.kurlandspa.gr/blog/sta-kurland-spa-syn-gynaiksi-kai-teknois/